Beléptető rendszerek

Beléptető rendszereink lehetnek különálló eszközök, vagy integrálhatók egyéb biztonságtechnikai rendszerekkel. Kiválasztjuk az Önnek megfelelő megoldást, ami képes akár a munkaidő nyilvántartásra, illetve jogosultság szerinti beléptetésre.

Beléptető rendszerek

Egy jól működő beléptető rendszernek, legyen szó ipari környezetről, közigazgatási intézményről, vagy akár élményfürdőről, az alábbi dolgokat kell maradéktalanul teljesítenie:

  • Biztonság
  • Hatékonyság
  • Megbízhatóság

Az általunk forgalmazott és telepített rendszerek mindhárom tulajdonságot maradéktalanul teljesítik:

  • Rendszereink integráltan működnek a biztonságtechnika egyéb elemeivel, a tűzjelző- és a riasztó rendszerekkel, ezért elengedhetetlen elemei egy korszerű épületnek.
  • Az beléptetés fontos eleme a napi ügyvitelnek, ezért fontos, hogy a szervezet folyamataihoz jól illeszkedjen. Mi segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő rendszert, hogy minden kívánt funkció rendelkezésére álljon. A beléptető rendszerek például részt vehetnek a munkaidő nyilvántartás feladataiban, vagy éppen jogosultság szerinti belépést tesznek lehetővé.
  • A rendszernek minden körülmények között megbízhatóan kell működnie, amire az általunk telepített, magas minőségű gyártók termékei a garancia

Beléptető rendszerek

Szakértőnk elérhetőségei

Németh Patrik

Nyitvatartás

H,K,CS: 08.00 - 17.00, SZ,P: 08.00 - 16.00
Szombat - Vasárnap: zárva

Küldj üzenetet szakértőnknek!

Amennyiben konkrét informatikai projekttel és ajánlat kéréssel kapcsolatban szeretnél minket megkeresni, töltsd ki az alábbi űrlapot. Kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot.

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.