Riasztó rendszerek

Komplex vagyonvédelmi rendszerek kivitelezése, mozgásérzékelők, riasztó központok, kezelő felületek, GSM modulok és kamerák alkalmazásával. Célzottan programozható riasztással, partnereinkkel távfelügyeleti megoldásokat biztosítunk.

Riasztó rendszerek

Riasztó rendszereink valójában sokkal többek egy „egyszerű riasztónál”, cégünk komplex vagyonvédelmi rendszerek kivitelezését vállalja. Ezek a rendszerek magában foglalják a rendszer minden elemét, mozgásérzékelőket, riasztó központot, kezelő felületet, GSM modult, stb. Behatolásvédelmi rendszereink a kamerarendszer segítségével még hatékonyabbá tehetők, amelyek képesek ember-, vagy autófelismerésre, így riasztást kiváltó esemény célzottan programozható, pl. telekhatáron belépő autó esetén adjon riasztást. További funkciókért, kérjük látogass el a „Kamerarendszer” oldalunkra. Partnereink segítségével a folyamatos megfigyelési, távfelügyeleti megoldásokra is megoldást nyújtunk.

Riasztó rendszerek
Riasztó rendszerek

A mai kor elvárásainak megfelelve már olyan rendszereket kivitelezésében is segítségére tudunk lenne, ahol nincs szűkség utólagos kábelezésre. Az Ajax egy rendkívül megbízható, elegáns, könnyen telepíthető és felhasználóbarát biztonsági rendszer, mely egyszerűen bővíthető belépési, tűz és beázás érzékelőkkel, valamint lehetőséget biztosít elektromos berendezések távoli vezérlésére. Az eszközök akkumulátorral működnek és nem az elektromos hálózathoz csatlakozva, mint más vezetékes rendszerek. Ennek ellenére a saját fejlesztésű speciális energiatakarékos rádió protokollnak köszönhetően otthonodat és irodádat a lehető legtovább képes védeni, akár 7 évig is.

Szakértőnk elérhetőségei

Németh Patrik

Nyitvatartás

H,K,CS: 08.00 - 17.00, SZ,P: 08.00 - 16.00
Szombat - Vasárnap: zárva

Küldj üzenetet szakértőnknek!

Amennyiben konkrét informatikai projekttel és ajánlat kéréssel kapcsolatban szeretnél minket megkeresni, töltsd ki az alábbi űrlapot. Kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot.

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.