Drónok a mezőgazdaságban

Tudtad hogy a drónozás nem csupán szórakozás?

Nem csak repülési élmény

A drónok használatáról manapság a legtöbb embernek a repülési élmény és videózás jut eszébe. Azonban ezeknek az eszközöknek jelentős értékteremtő szerepe van az alábbi szakterületeken.

  • Mezőgazdaság
  • Vadgazdálkodás
  • Logisztika
  • Ingatlanpiac
  • Szakértői felmérések

Ha drónok értékesítésével, szervizelésével vagy szolgáltatással kapcsolatba kérdésed van keressél minket bátran: www.dronesopron.hu

Mezőgazdasági felhasználás

Ezek az eszközök és a működést támogató szoftverek a mezőgazdasági munkák elvégzésére lettek kifejlesztve. A drónok intelligensen működnek a szoftvereknek és szenzoronak köszönhetően, ez nagyban megkönnyíti a használatot.

Egy terület permetezésénél nincs szükség a terület mérésére vagy GPS koordináták keresgélésére. Elég az kontrollerel körbesétálni a munkaterületet és a szoftver ennek megfelelően meg is szerkeszti a permetezendő terület határait. Az útvonalakat képes a rendszer tárolni, így legközelebb már csak ki kell választani a megfelelő helyet. A repülés és permetezés adatait meg kell adni az ezsköznek a szél, domborzat, növény típus és permetszer alapján.  A drón a szenzorok segítségével képes tartani a kívánt repülési magasságot, így biztosított a permetszer megfelelően a növényre jusson. Az eszközök segítségével ídőt és pénzt lehet spórólni, aminek a mezőgadaságban különsen nagy értékteremtő szerepe van. Nagy előnye még ennek a permetezési módszernek, hogy az ember távolabb lehet a vegyszer káros hatásától.

Használjuk okosan a technológiát!

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.