Cégünkről

A Master Partner Kft. több mint 20 éve megbízható partner az informatikai megoldásokban.

Master Partner

Amit nyújtunk

  • Számos ügyfél munkáját támogatjuk rendszergazdai tevékenységgel, hálózat és szerver üzemeltetéssel, továbbá nyomtatók és fénymásolók bérbeadásával.
  • Ezen túlmenően építőipari projektek gyengeáramú rendszereinek kivitelezésével is foglalkozunk. Ez magába foglalja a strukturált hálózat passzív és aktív elemeit, kamera-, beléptető-, riasztó-, illetve tűzjelző rendszerek teljes körű kivitelezését.
  • Emellett termékek kis- és nagykereskedésével is foglalkozunk, számítástechnikai és irodaszer kínálatunk megtalálható webáruházunkban és üzletünkben.

Cégünk jelentős fejlődésen ment át az elmúlt évek során. Így jutottunk el oda, hogy gyakorlatilag bármilyen informatikai problémára tudunk megoldást nyújtani, legyen az lakossági, vagy üzleti megrendelői igény.

Ami különlegessé tesz minket

Egy ötlettől a megvalósítás minden lépésén keresztül partnerek vagyunk, legyen szó tervezésről, kábelezési munkákról, eszközbeszerzésről, telepítésről, üzemeltetésről, vagy szervizszolgáltatásról.

Filózófiánk

A megfelelően kialakított és hosszútávon is üzemeltetett informatikai megoldások megkönnyítik a partnerek mindennapi tevékenységét, továbbá biztosak lehetnek a rendszer stabilitását illetően. A felmerülő problémák esetén pedig cégünk az ügyfelek mihamarabbi rendelkezésére áll.

Célunk, hogy partnereink számára az informatika ne egy probléma legyen, hanem lehetőségeket kínáljon. Értékteremtő informatika által a megoldásaink piaci előnyt jelentsenek megrendelőinknek.

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.