Informatikai tanácsadás, conslting

Küldetésünk, hogy megmutassuk az informatika nem csupán egy költségtényező a vállalatok életében, hanem jelentős értékteremtő szerepe van.

Informatikai tanácsadás, conslting

Mi is az az IT consulting?

A technológia gyors fejlődése új kihívások elé állítja a cégeket. A negyedik ipari forradalom hajnalán partnereinknek már nem csak a hagyományos informatikai megoldásokra van szükségük, hanem felhő alapú szolgáltatásokra, IoT-ra vagy akár mesterséges intelligenciára. Ebben a változásban szeretnénk meglévő és jövőbeli ügyfeleinknek segíteni. Célunk, hogy olyan üzleti megoldásokat biztosítsunk partnereinknek, amelyek hatékonnyá teszik folyamataikat.

A konzultációk során feladatunk a partnerek jelenlegi folyamatainak megismerése. A szervezet üzleti és stratégiai működésének megértése után, szakértői háttértámogatás segítségével orvosoljuk a felmerülő IT problémákat, továbbá az informatikai megoldásokkal növeljük a biztonságot, a megbízhatóságot, a költség- és teljesítményhatékonyságot. A consulting szolgáltatás igénybevételével nem kell többet foglalkoznia az informatikai problémákkal. Minden erejével a munkájára fókuszálhat.

A helyes informatikai megoldások használata nagyban hozzájárul a sikeres vállalkozás fejlesztéshez. Mi abban tudunk segíteni, hogy vállalatod meglévő/jövőbeli folyamataihoz milyen informatikai megoldást célszerű használnod.

Tapasztalataink lehetővé teszik folyamataid optimalizálását is, így a hatékony munkavégzés által az üzleti célok elérését segítjük informatikai megoldásokkal.

Szakértőnk elérhetőségei

Németh Patrik

Nyitvatartás

H,K,CS: 08.00 - 17.00, SZ,P: 08.00 - 16.00
Szombat - Vasárnap: zárva

Küldj üzenetet szakértőnknek!

Amennyiben konkrét informatikai projekttel és ajánlat kéréssel kapcsolatban szeretnél minket megkeresni, töltsd ki az alábbi űrlapot. Kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot.

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.