Rendszergazdai üzemeltetés

Az informatikai rendszer teljes körű működtetése. Tervezhető költségek, megbízható partnerkapcsolat.

Mi az informatikai üzemeltetés

  • Kollégáink a több éves szakmai tapasztalatukkal segítik az ügyfelek igényeinek megfelelő megoldások megtervezését és kiépítését.
  • Rendszergazda helyett egy komplett csapatot adunk, akik különböző szakterületeken belül rendelkeznek kimagasló tudással.
  • Biztosítjuk az üzemeltetés ideje alatti szakmai támogatást, rendelkezésre állást.
  • Elvégezzük a szolgáltatással kapcsolatban felmerülő tevékenységeket, ezzel is megkönnyítve és hatékonyabbá téve ügyfeleink hétköznapjait.
  • Az üzemeltetési megoldásaink segítik azokat a vállalkozásokat, ahol nem alkalmaznak saját rendszergazdát.
  • Nagyvállalatok estében pedig a helyi IT szakembereket tehermentesítjük, hogy a szervezet saját folyamataira tudják figyelmüket összpontosítani.

Rendszerek tervezése és kiépítése

Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk hálózatok struktúrájának megtervezésében és kiépítésében. Továbbá vállaljuk a kiépített hálózati megoldások rendszergazdai feladatainak ellátását és támogatását.


File és levelező szerver üzemeltetés

Ma már minden kis-, közép- és nagyvállalat számára elengedhetetlen egy megfelelő szerver szolgáltatás. Kollégáink az igényfelmérés és tervezés után biztosítják a cégeknek a file, illetve levelező szerverek üzembehelyezését. Későbbiekben pedig üzemeltetési szolgáltatásunk segíti a rendszer megbízható és stabil működését.

Rendszergazdai üzemeltetés

Szakértőnk elérhetőségei

Németh Patrik

Nyitvatartás

H,K,CS: 08.00 - 17.00, SZ,P: 08.00 - 16.00
Szombat - Vasárnap: zárva

Küldj üzenetet szakértőnknek!

Amennyiben konkrét informatikai projekttel és ajánlat kéréssel kapcsolatban szeretnél minket megkeresni, töltsd ki az alábbi űrlapot. Kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot.

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.