Eseti megoldások

Szervizünkben kollégáink a meghibásodott nyomtatók, tabletek, laptopok és asztali gépek probléma feltárásával és javításával foglalkoznak. A javításokon túl vállalunk adatmentést, programok telepítését, vírusok keresését és irtását.


Adatmentések és alaplap javítás

Korunkban a legtöbb személyes és munkahelyi adatot elektronikus formában tároljuk. Az adatok elvesztése komoly veszélyforrás a mindennapjainkban. Bizonyos munkakörökhöz ezért is törvényi előírás az adatok harmadik helyen történő tárolása. Mi megoldást nyújtunk és segítünk, hogy adataid biztonságban tudhassadd adatmentési megoldásaink segítségével.

Elektronikai eszközök (laptop, telefon, tablet stb.) alaplapjainak meghibásodása és cseréje, komoly kiadás a tulajdonos számára. Szervizünkben egy professzionális forrasztóállomás (BGA) segítségével, szakembereink javítani tudják alaplapodat a teljes alkatrész cseréje nélkül. Bízzd ránk meghibásodott készülékét és spórold meg a csere költségét!

Szerviz és adatmentés

Szakértőnk elérhetőségei

Kátai Márton

Nyitvatartás

H,K,CS: 08.00 - 17.00, SZ,P: 08.00 - 16.00
Szombat - Vasárnap: zárva

Küldj üzenetet szakértőnknek!

Amennyiben konkrét informatikai projekttel és ajánlat kéréssel kapcsolatban szeretnél minket megkeresni, töltsd ki az alábbi űrlapot. Kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot.

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.